Nu verkrijgbaar bij GK4home, woonaccessoires van ontwerpster Margiet Foolen. 

Margriet Foolen is een jonge ontwerpster van bijzondere interieurartikelen. Margriet studeerde aan de Design Academy in Eindhoven. Direct nadat ze afgestudeerd was, startte ze haar eigen label: Studio Divers. Margriet maakt meubels, leuke hebbedingetjes en handige spullen voor in de keuken. Naast creatie, houdt Margriet ervan om haar ervaringen te delen. Ze geeft lezingen, trainingen, brainstormsessies en ze leidt trend-, design-, en inspiratieworkshops.

Bij Divers draait het om slimme en functionele producten in combinatie met prachtige materialen. Het label heeft al verschillende prestigieuze design awards gewonnen. Studio Divers ontwerpt, inspireert en innoveert. En vanaf nu is dit prachtige label ook verkrijgbaar in onze webshop. Shop hier alle woonitems van de ontwerpster.