OVER GK4HOME

Over Gk4home

Ben je op zoek naar een leuk cadeau of kan jouw interieur wel een boost gebruiken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij bieden een assortiment aan woonaccessoires, cadeau artikelen en fijne hebbedingen voor thuis. Van accessoires tot servies. Van verlichting tot potten en vazen. Er is voor ieder wat wils!

Op feestdagen shoppen

Voor meer beleving van sfeer hebben we de categorie “feestdagen” toegevoegd. Hier worden de mooiste items verzameld die binnen een bepaalde feestdag passen. Dat kan zijn cadeautips voor Moederdag, maar ook een categorie voor kerstartikelen en kerstaccessoires of de leukste Paas- en Sinterklaasdecoraties.

Maak van je huis een thuis!

Gk4home is in 2015 opgericht door Marja van der Kaaden. Het brengen van sfeer in het interieur is haar grootste passie. Met veel zorg wordt er een bijzondere collectie woonaccessoires samengesteld. Altijd wordt er door haar uitgekeken naar hoogwaardige, maar evengoed betaalbare spullen. Dat jouw huis ook maar mag voelen als een echt thuis, want dat is waar het allemaal om draait!

Maatwerk

Gk4home is onderdeel van GK Creations. GK Creations is een bedrijf waar de mogelijkheden met hout eindeloos zijn, jij verzint het en wij maken het. Van interieurontwerp tot interieurbouw. Ons aanbod is divers: van kasten tot keukens en van meubels tot hele kantoor of winkelinrichtingen. Alles kan op maat gemaakt worden. GK Creations is gevestigd in Roosendaal en beschikt over een professionele werkplaats met een veelzijdige en moderne selectie van machines.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom langs in onze werkplaats of bekijk hier de website.

Gastelseweg 216
4704 RT Roosendaal

Telefoon GK4Home

0165 212 212

E-mail

info@gk4home.nl

Volg je Gk4home al op Facebook?