OVER GK4HOME

Welkom bij Gk4home! Gk4home is een onderdeel van GK Creations in Roosendaal. We zijn een familiebedrijf dat wordt gerund door Georges, Marja en Tobias van der Kaaden. Erg trots zijn we op waar we nu staan. In Roosendaal beschikken we over een veelzijdig en moderne selectie van geavanceerde machines in onze professionele werkplaats. Hier bewerken we ons voornaamste materiaal: hout, op alle denkbare manieren. Deze weg bewandelen we inmiddels al meer dan 12 jaar. Dit doen we in een klein en enthousiast team van familie en leuke collega’s.

We ontwerpen, maken en verkopen. Verkopen doen we in onze winkel/showroom aan de Raadhuisstraat 31 en sinds kort ook op onze webshop. Ons aanbod is divers: van meubels tot keukens in standaardmaten of op maat gemaakt. Alles is mogelijk. Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod aan woonaccessoires.

In onze webshop worden de artikelen aangeboden in diverse standaardmaten. Maar de mogelijkheden zijn onbeperkt. Alles kan op maat gemaakt worden. Heb je vragen of ben je benieuwd naar een prijsopgave, twijfel dan niet om ons te contacten.